Suomen Esteettisen hammashoidon keskus Oy on 1.3.2017 alkaen Oral Hammaslääkärit Kuopio Keskusta. Tuttu henkilökuntamme palvelee sinua myös Oralissa. Tervetuloa! www.oral.fi

Hampaiden valkaisu

Vastaanottovalkaisulla on mahdollista kirkastaa kahvin, teen, tupakan, punaviinin yms värjäämät ja tummentamat hampaat raikkaan valkoisiksi. Käytämme vastaanotollamme ZOOM! -valkaisua, joka perustuu 25 % vetyperoksidin ja valoaktivoinnin yhteisvaikutukseen.

Valmistaudu valkaisuun

Ennen valkaisua tehdään kokonaistarkastus. Mahdolliset reiät tai huonokuntoiset täytteet korjataan ja hammaskivi sekä pintavärjäymät poistetaan. Huomioithan, että valkaisun jälkeen Sinun tulee välttää värjääviä ruokia ja juomia sekä tupakkaa kahden vuorokauden ajan. Älä siis varaa valkaisua juuri juhlia edeltävälle päivälle.

Valkaisun jälkeen

Näkyvällä alueella sijaitsevat täytteet joudutaan usein vaihtamaan vaaleampiin valkaisun jälkeen, koska valkaisuaine ei vaikuta paikkamateriaaleihin. Tämä tehdään noin kahden viikon kuluttua valkaisusta, jotta hampaiden värisävy on kunnolla ehtinyt tasoittua.

Valkaisutuloksen ylläpitämiseksi suosittelemme sähköhammasharjan käyttöä sekä säännöllistä käyntiä suuhygienistillä hammaskiven poistossa. Teemme myös kotivalkaisulusikoita, joiden avulla voit itsenäisesti kirkastaa hymyäsi entisestään.

Esimerkkitapauksia:
› Hampaat valkaistu Zoom-valkaisulla