Suomen Esteettisen hammashoidon keskus Oy on 1.3.2017 alkaen Oral Hammaslääkärit Kuopio Keskusta. Tuttu henkilökuntamme palvelee sinua myös Oralissa. Tervetuloa! www.oral.fi

Posliinilaminaatit

Posliinilaminaateilla voimme korjata hampaiden väriä, muotoa ja asentoa.  Menetelmällä voidaan hoitaa yksittäisiä hampaita tai tehdä hymyn täydellinen muodonmuutos.

Laatu ratkaisee

Luonnollisen ja kauniin lopputuloksen kannalta on erittäin tärkeää millaista posliinia laminaatin valmistukseen käytetään ja millä tekniikalla laminaatti tehdään. Me käytämme ainoastaan korkealaatuisia IPS.e.max – posliinilaminaatteja, jotka valmistetaan käsityönä posliinia kerrostaen, jolloin lopputulos on luonnollista hammasta vastaava, yksilöllinen ja huippuesteettinen.

Dream team

Posliinilaminaattihoito vaatii hammaslääkärin ja hammasteknikon välistä saumatonta tiimityötä. Teemme tiivistä yhteistyötä CeraTech / Kruunuhammas – hammaslaboratorion Sari Rantasen ja Seppo Kärkkäisen kanssa. Hammaslaboratorio sijaitsee aivan vastaanottomme vieressä osoitteessa Suokatu 24. Meidän ei siis tarvitse varata ylimääräistä aikaa posliinitöiden kuljetukseen ja tämä nopeuttaa kokonaishoitoaikaa.

Ceratech / Kruunuhammas – hammaslaboratorion omistaja Seppo Kärkkäinen on pyydetty ainoana suomalaisena hammasteknikkona Ivoclar Vivadent / IPS.e.max – kansainväliseksi mielipidevaikuttajaksi. Lisäksi hänet on palkittu 1. palkinnolla Suomen kaunein täyskeraaminen kruunu-, silta- ja laminaattityökilpailussa ja hän on myös American Academy of Cosmetic Dentistryn (AACD) jäsen.

Esimerkkitapauksia:
1) Hampaan värin ja/tai muodon korjaaminen
2) Hampaiden asennon korjaaminen
3) Täydellinen muodonmuutos
4) Pahoin värjäytyneet hampaat